Kuzyaka İlkokulu
Merkez Kuzyaka Köyü Kuzyaka İlkokulu Kastamonu

VİZYON

Çevresindeki okullar arasında en iyi yeri almak diğer okullara örnek gösterilebilir bir hale getirip, hayat boyu başarıyı ilke edinmiş, milli kültür ve değerleri konusunda hassas, insan hak ve özgürlüklerin farkında ve çevre sorunlarına duyarlı fertler yetiştirmektir.

MİSYON

Temiz bir toplumun temelini oluşturabilecek, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, milli birlik ve beraberliğimizi temsil edecek karakter sahibi, onurlu, ahlâklı, hoşgörülü, çevresindeki insanlara saygılı, duyarlı ve bunun sonucunda da başarılı öğrenciler yetiştirmektir.

Kalorifer - Kömür

Servis Bilgisi

Öğrenciler Taşımalı Sistemle ulaşım sağlamaktadır. Öğretmenler ve personeller kendi imkanlarıyla ulaşım sağlamaktadırlar.

22 Km

Kuzyaka Köyü

Sportif Etkinlikler

Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi, Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi